Thaimassage märsta massage halmstad

Den traditionellt thailändska massagen är en mycket viktig del av det Thailändska kulturarvet vilket innebär att kroppen blir avslappad, mjuk och behaglig när vi har utfört våra tjänster. Frågor om annonser eller priser? Uppdatering AV ANVÄndaravtalet HAR gjorts FÖR ATT uppfylla kravedpr. Det är jsut därför thaimassage fortfarande används i dagens terapi och som har används i många tusen år med stora framgångar över hela världen. Har du speciella önskemål om den behandling eller massör du föredrar är det bra att boka i tid så vi hinner förbereda oss. Det hjälper oss dessutom i vår planering av våra arbetstider. Har du frågor om webbplatsen eller vårt företaget?

Sexiga toppar thai massage karlstad

Villkoren är samma som tidigare då de uppfyller kraven. Börja massagen med att tala om för massören vad du har för förväntningar på massagen. Vanliga Frågor " i menyn, thaiMassageGuiden - För att en guide är alltid bättre än en karta. Vi anpassar behandlingen efter dina behov. DU hittar OSS PÅ: Kyrkogatan Kungsbacka, vI erbjuder bland annat: Traditionell, thaimassage, halvkroppsmassage, oljemassage. Syftet med vår sida är att informera om thaimassage, hur det går till, och var man kan hitta det.

thaimassage märsta massage halmstad

2018.06.21, ny recension för, vallentuna. Thaimassage som den är idag har rötter från Kina, Indien och sydöstra Asien, I Sverige kan det skilja sig då det lärs ut olika beroende på vart i Thailand massören blivit lärd. Med hjälp av buddhismen spreds massagetekniken till thailand i form av yoga, akupressur.m. Du kan läsa om datahanteringsvillkoren här, här hittar du en riktigt bra sökmotor för thaimassage med exklusiv information till salonger i hela Sverige samt information om olika massagestilar, och ett forum inriktat på ämnet.